MaF RotterdaM

Als Rotterdamse kunstenaar, onderwijsspecialist en socioloog ben ik op zoek naar projecten waar deze drie elementen samen komen. Als ZZP-er wil ik de verbinder zijn tussen instellingen en organisaties om verschillende disciplines bij elkaar te brengen.

Tijdens de projecten delen we kennis met elkaar, doen we ervaringen op, wordt er data verzameld, werken we samen en ontstaan er mooie verhalen.

Projecten

Gemeente Rotterdam + HMCollege
Stemhokje van de toekomst

 

Estable Rotterdam
Fotowerk

 

 

 

AnotrWrld
Schilder Workshop

Opdrachtgevers

TCR MBO – RT Nederlands

Auris College Rotterdam – Docent rekenen

KCR – Projectleider KunstPakt

Deltion College – eindredactie ‘de Bron’

Kleintje010

Wat zijn de vraagstukken die ontstaan bij het leven, wonen en werken als het gaat om duurzaamheid en circulair bouwen in Rotterdam?MaF RotterdaM gaat met een combinatie van sociaal en technisch onderzoek op zoek naar de antwoorden. Het technische onderzoek naar constructie, materialen en bouwvoorschriften zal uiteindelijk helpen bij het realiseren van een huisje, Kleintje010, wat door de stad zal reizen. Sociaal onderzoek onthuld waardevolle Rotterdamse verhalen en ervaringen.

Kleintje 010 is nu nog een huisje op schaalmodel, maar straks gaat dit culturele, sociale en educatieve initiatief Rotterdammers laten ervaren hoe het leven eruit ziet met een kleinere CO2 voetafdruk. Deze verhalen (kunnen) worden uiteindelijk gepubliceerd met als doel, verbinden. Een duurzamere toekomst voor alle Rotterdammers.


Contact

    Naam*:

    Telefoon*:

    E-mailadres*:

    Vraag/opmerking*:

    (Velden met een * zijn verplicht)